OM OS

CloudKOM er en del af ProKOM A/S, som siden 2002 har installeret teleløsninger og serviceret virksomheder i ind- og udland. Vi har 100% fokus på kommunikationsløsninger, er operatøruafhængig og har en strategi om uvildighed, samt tilbyder vi landsdækkende service og support.

CloudKOM kommunikationsløsningen er ikke blot effektiv og fleksibel, den er også markedets mest innovative og operatøruafhængige platform. Som kunde vælger du selv hvilke mobiloperatør du ønsker at benytte. Al funktionalitet ligger i CloudKOM løsningen, så du skal ikke tage hensyn til hvilke faciliteter og muligheder den enkelte mobiloperatør tilbyder. Løsningen er nem at implementere, og så giver den virksomhedens medarbejdere mulighed for at arbejde overalt.

Med CloudKOM får virksomheden en komplet og moderne kommunikationsløsning, som opfylder virksomheds behov. CloudKOM giver dig frihed til, at vælge den mobiloperatør som har den bedste dækning og de bedste priser, uden at skulle tage hensyn til mobiloperatørens Apps og funktioner.

Hvem står bag vores Service og Udvikling

Den daglige kontakt er til CloudKOM, hvor dedikerede og kompetente personer, er klar til at hjælpe og supportere jer og jeres CloudKOM løsning. Fokus er udelukkende på support, drift og installation.Mitel Danmark er producentens repræsentant i Danmark. Mitel har selvfølgelig en stor interesse i at CloudKOM løsningen fungerer optimalt. De kan deltage i møder med kunder og er vores garant for hurtig og effektiv support, hvis der opstår udfordringer, som kræver producentens involvering.Mitel Globalt er en af verdens største producenter af UC løsninger. Deres primære fokus er på Cloud relaterede løsninger som vores CloudKOM. (MiCloud) Der er et MiCloud R&D Team på mere end 70 personer, samt et Support Team på mere end 30 personer. Disse 100 personer arbejder for CloudKOM og jer som kunde. De sikrer SUPPORT og UDVIKLING. Platformen udmærker sig ved sit design omkring høj oppetid og stor kapacitet.