CloudKOM søger Partnere i hele landet

Bliv CloudKOM Partner og få mulighed for, at skabe forretning via vores unikke CloudKOM koncept.

Vi har skabt en telefoni platform, som har alt hvad kunderne kunne forestille sig af funktionalitet og samtidig er alt Hosted på en fælles platform, som er verdenskendt i mange andre lande og nu endelig i Danmark, som den første uvildige telefoni platform.

Kunderne kan selv vælge frit imellem udbyderne og skifte mobilselskab som de har lyst til, helt uden at påvirke deres funktionalitet og kendte omstillingsløsning i virksomheden. Derved sparer de en masse ressourcer, implementering og undervisning i nyt system ved et eventuelt operatør skifte, hvilket vi alle sammen godt ved kræver en del arbejdsændringer og tid.

CloudKOM løsningen indeholder alt hvad der skal til for, at drive en professionel telefoni løsning. Herunder Softphones til Windows og MAC OSX, Mobile Applikationer til iOS, Android og Windows Mobile, samt mulighed for at tilslutte IP telefoner, hvis der er behov for dette. Brugerne kan altså selv vælge, om de ønsker det ene eller det andet.

Derudover understøtter platforme alle de funktioner som vi kender fra i dag som, IVR, ringegrupper, Exchange integration, Lync Integration og meget meget mere. Alt sammen kan styres fra en samlet platform og I som partner kan selv administrere Jeres kunder via et Multi Login, samt har kunden selv deres eget login.

Kontakt os for mere information

CloudKOM Partner

LicensPartner:
Er du partneren der ønsker, at engagere dig 100% omkring levering af Hosted telefoni, som er baseret på en platform som den CloudKOM stiller til rådighed, så skal du være LicensPartner. CloudKOM stiller en helt unik platform til rådighed for dig som partner, uden nogen former for investering. Du får helt unikke muligheder for, at tilbyde dine kunder en af de mest komplekse og moderne CLOUD løsninger på markedet.

Clodkom

Bliv Partner

Dit navn (skal udfyldes)

Firmanavn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Indtast koden: captcha